Translate

dinsdag 24 november 2009

Rokje 3 bijna af


Deze rokjes heb ik een poosje geleden al gemaakt.

Gister lekker aan de slag geweest met rokje 3. Deze is op een paar naadjes af. En dan bellen om de bestelling af te laten halen. Ik ben erg benieuwd of ze echt in de smaak vallen. Wel spannend hoor mijn eerste echte bestelling afleveren. Binnenkort komen de foto's van het rokje.

En dan ga ik aan de slag om van alles wat af is meer foto's te maken en ze te plaatsen in de webwinkel. Nog een paar creaties erbij en ik kan de deuren openen. Ik wil toch ook wel meer dan 10 artikelen in mijn winkel hebben hoor. Ik denk dat ik binnenkort ook begin aan een vlaggetjesslinger. Jullie zien het snel.

1 opmerking:

 1. Hallo bianca,

  Bedankt voor je berichtje in mijn blog, mijn nieuw ingerichte kamer is inmiddels allang niet meer zo heel erg netjes hoor.

  Leukje rokjes heb je gemaakt en bestellingen vind ik nu nog steeds spannend hoor. Je weet nooit 100% wat een ander leuk vindt.

  Qua machines, ja er staan er hier genoeg hoor, een borduurmachine is absoluut leuk maar als je kleding verkoopt is een coverlock voor de zomen van truien en shirts eigenlijk ook onmisbaar.

  Waar haal jij eigenlijk de tijd vandaag met 3 van die kleintjes in huis??? Heb 2 al iets grotere kids (net 6 en 9 geworden) en moet af en toe flink zoeken naar de tijd.

  Groetjes Denise (van www.drabberz.nl en http://stoffenjunkie.blogspot.com)

  BeantwoordenVerwijderen