Translate

woensdag 30 juni 2010

Wat een weertje

Wat een weertje zeg de afgelopen week. Soms een beetje te warm, maar goed mij hoor je daar niet over. Met zo'n lekker zonnetje komt het er niet van om veel te doen. Eigenlijk doe ik alleen het noodzakelijke. Gisteren heb ik samen met mijn meiden gepoedeld in ons zwembad. 2 bij 1,5 is groot genoeg voor 2 kids en mama. En we waren weer heerlijk afgekoeld.

Vandaag is het hier grijs en valt er af en toe wat regen. Alle ramen op de open gezet en doorwaaien maar. Maar ook vandaag staat er weer wat anders op het programma dan naaien of borduren.

Straks heb ik een startgesprek voor onze middelste. Arwen heeft een lich. beperking (open ruggetje) en zit daardoor in een rolstoel. Nu wordt ze in juli 4 jaar en mag na de zomervakantie naar school. Wij hebben gekozen voor het regulier onderwijs, hier aan het eind van de straat. Onze oudste zit daar ook op school. Maar voordat alles in kannen en kruiken is, pffff. We hebben inmiddels een stuk of 8 gesprekken achter de rug en hopelijk gaan we vandaag de puntjes op de i zetten.


Dan nog 1,5 week en dan heeft Danae vakantie. En Arwen gaat nog 3 weken enkele dagdelen naar de opvang in Zwolle en daarna hebben we eindelijk allemaal vakantie. En hoeft mama niet meer elke ochtend om 6.45 uur naast haar bed te staan. We knjijpen er ook nog ff tussen uit om in Brabant te gaan kamperen met onze vouwwagen.


Maar van de week moet ik toch echt nog ff borduren. Heb nog 3 handdoeken die dit weekend af moeten voor verjaardagen. Denk dat het vanavond wel aangenaam is boven om eens aan de slag te gaan en dan kan ik eindelijk weer eens wat laten zien hier.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten