Translate

vrijdag 9 juli 2010

1 2 3 zie jij wat ik zie?

3 jurkjes ja. Maar nee de dames gaat geen optreden van K3 doen hoor. De laatste zaterdag van augustus staat in het teken van het bloemencorso. De kinderen van alle basisscholen mogen meedoen met het kindercorso. Dit jaar is het thema voor groep 1 en 2 hartendiefjes. De meisjes hebben daarbij een jurk aan met lieve hartjes. Als het dan wat frisser is komen er een wit shirt en een witte legging bij. Danae gaat naar groep 2 en Arwen mag na de vakantie starten in groep 1, vandaar dat ze dezelfde jurkjes aan krijgen. Jurkje 3 is voor een vriendinnetje van Danae.

Wat ontzettend irritant trouwens als je stof "verknipt" is door anderen. Ik kreeg alles geknipt aangeleverd, maar overal zaten onnodige knipjes (ipv de puntjes die ik eraan knip) dus is het niet altijd even netjes afgewerkt.

Mijn top volgt binnenkort nog, die is nog niet klaar. Die heb ik nodig, want dit jaar loop ik mee, aangezien de dames beide voor het eerst meedoen. Danae kreeg het vorig jaar een uur van te voren in haar bol om toch niet mee te willen lopen. Met mama en haar zusje erbij zal ze hopelijk wel durven.
Tzt foto's van de meiden met jurk, nog ff geduld tot eind aug dus.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten