Translate

dinsdag 21 juni 2011

gelukspoppetjes
Deze foto's hadden jullie nog te goed van me. 2 gelukspoppetjes naar het patroon uit de Hobbyhandig. Leuk om te maken, kan lekker variëren met kleuren. Ben bezig met een iets kleinere variant. Zelf ff puzzelen met de toeren en aantal steken.
Gister een bezoekje aan de oogarts met de oudste. Een half uur wachten met druppels in haar ogen, bracht ik hakende door. Had een etui meegenomen met wol, schaar, haaknaald en geprint patroontje van een klein konijntje. Heb er 1 afgekregen, nog ff vullen en in ekaar zetten. Had daar trouwens thuis ook al 1 van gehaakt met wol vd Wibra, wat een prutswol vergeleken bij Catania zeg. Het is heel los en splijt en daardoor lus je steeds, heel irri. Dus ga ik alleen gebruiken voor proefprojectjes. ben trouwens nog wle op zoek naar meer tinten geel, heb van Catania maar 2 gele tinten helaas. Zijn daar wel meer van?

3 opmerkingen:

 1. Gezellige blog heb je! Je vroeg of de theezakjesetui een patroon had...helaas! Heb hem zelf bedacht. Groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Bianca,

  Dank voor je bezoek aan mijn blog. Ik heb deze poppetjes ook gehaakt uit de Hobby Handig. Leuk en gaat lekker snel :D Misschien heeft Phildar nog wat kleuren geel?? Ik heb ook ooit eens wol van de Wibra gebruikt, maar vind het - net als jij- niet echt prettig om mee te haken.

  Gr. Irene (Isa Creative)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een schatjes ,,
  Leuk gedaan !!!
  Groetjes Carla xxx

  BeantwoordenVerwijderen