Translate

donderdag 21 juli 2011

Nieuwe volgers

Wat ontzettend leuk om te zien dat ik de laatste weken een aantal nieuwe volgers heb gekregen. WELKOM!!!

Dat doet een mens echt goed. Ik vind het erg leuk dat andere mensen op mijn blog kijken en meelezen. Ben dan ook wat meer gaan posten, vooral nu ik het haken heb ontdekt. Er liggen nog wat ami's te wachten op de afwerking en daar volgen dan ook nog foto's van.


Ook zijn de apenpakken zo goed als klaar. Moet nog ff 2 tule rokjes en haarstrikken maken, maar dat is zo gepiept. Het egelpak moet nog omgezoomd worden aan de armsgaten en benen. En nog worden voorzien van de capuchon. Er volgen ook nog wel foto's als de kids mee hebben gelopen aan het kindercorso eind augustus.


Morgen begint hier EINDELIJK de vakantie, heerlijk 6 weken geen wekker zetten. Bijna geen verplichtingen. Heerlijk, alleen jammer dat het zo om vliegt haha.


Ik wil iedereen dan ook een fijne vakantie wensen en vooral droog. Wij blijven in Nederland en gaan het gemak van onze " nieuwe" caravan uitgebreid testen. Mocht het bar en boos worden/blijven met het weer, gooien we de caravan achter de bus en gaan we richting Frankrijk ofzo. Lang leve het E rijbewijs die mijn man nu in zijn bezit heeft.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten