Translate

maandag 15 augustus 2011

Weer terug van vakantie

Hallo allemaal


We zijn weer terug van vakantie. Een leuke, maar zeer natte vakantie in Heerde. We hebben het van de 14 dagen welgeteld 2 hele dagen droog gehouden. De rest vd dagen hadden we of buien tussendoor of de hele ochtend, middag of namiddag en avond regen. Wat waren wij blij dat we de caravan vorig jaar hebben gekocht en we bij erge regen lekekr met z''n allen in de voortent konden zitten. Ook de ruime luifel bood bescherming bij de lichtere buien.

Wel denk ik dat we volgend jaar naar het buitenland trekken, aangezien we die regen hier erg zat zijn na 5 jaar.


Desondanks hebben we ons prima vermaakt. Een dagje geshopt in Apeldoorn, naar de overdekte speeltuin en Apeldoorn, 2x naar de kinderbingo. De 1e keer hadden de meiden allebei prijs. Een leuke jungle rugzak en een Mickey wandlampje.

Zelf ben ik ook 1 avond naar de bingo geweest met de buren vh veldje.En ja hoor, in ronde 7 had ik de 2e prijs. Een hele leuke mand en raadt eens? Die gaat dienst doen als haakmand. Er zitten mooie vakken in, dus kan ik wat meer orde brengen in de haakspullen die ik heb.

Ik heb zeer weinig gehaakt op de camping. Ik heb geprobeerd een aapjes patroon te maken nav een ander patroontje. Die moet ik eerst ff in elkaar zetten en uitschrijven voordat jullie em te zien krijgen.

Ik hoop dat ik de komende maanden weer veel creaties kan laten zien. maar de kids hebben nog 3 weken vakantie en we hebben nog 2 bloemencorso''s te gaan.

En wat is het leuk om bij thuiskomst opeens weer een paar nieuwe volgers in mijn lijstje te zien. Van harte welkom en ik hoop dat jullie mijn blog met plezier zullen volgen.


2 opmerkingen:

 1. Hoi Bianca,

  Leuk dat je mijn blog nu volgt :)
  Ik heb al veel ramen met folie beplakt, er na jaren weer afgehaalt en opnieuw beplakt en nog nooit beschadigingen gehad.
  Ik ga je ook volgen!
  tot horens!

  Maaike

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh.. heerlijk zo'n mand! Heb inmiddels ook zoveel spullen dat ik het verdeeld heb over meerdere bakken, hahahah..
  Wist niet dat je ook al zo lang een blog had. Leuk hoor! Ga je nu ook volgen! En idd, vind het heeel leuk om gewoon zelf de knipjes te maken! En er mijn eigen draai aan te geven.
  Heb trouwens dat boekje van Christel Krukkert ook, ben nu bezig met het schaap. Heerlijk met die angorawol ;)
  Groetjes,
  Karlien

  BeantwoordenVerwijderen