Translate

vrijdag 23 september 2011

En nog een tas voor Danae

Danae wilde voor de gym op school ook een andere tas. Ze had nog het standaard linnen tasje die ze in groep 1 had gemaakt. Jullie begrijpen natuurlijk wel dat die te kinderachtig is geworden. En als mama dan toch wel een nieuwe kan naaien....

Deze keer mocht ikzelf kiezen welke stof, liefst iets met roze ofzo. Bij het opruimen van een paar planken (nee natuurlijk niet de hele voorraad) kwam ik nog een restje spijkerstof tegen. Ik denk dat het een afgekeurd stukje is geweest. Hier en daar is het wat vaag/vaal, maar goed heel geschikt nog voor zo'n tasje. Om de boel wat op te vrolijken bedacht ik de rimpelstrookjes.

Het thema van groep 3 is dit jaar Zoem, een vrolijke bij. Toevallig had ik de eerste letters van een bijenalfabet gespaard en kon ik de D met bij voor dit doel gebruiken.
Danae was helemaal wild enthousiast toen ze gisteren thuis kwam.

Nu wil Arwen ook wel zo'n mooie tas. Al heeft zij geen gymtasje nodig in gr 2. En heeft ze voor school net een nieuwe rugtas. Ik heb beloofd dat ik er 1 maak, zodra ze een nieuwe rolstoel heeft. En dan maak ik het zo dat de tas achterop de rolstoel vast kan.

1 opmerking:

  1. Wat een super leuke tas! ik snap wel dat ze daar erg blij mee was hoor!

    Leuk dat je meedoet aan de giveaway!

    Liefs!

    BeantwoordenVerwijderen