Translate

donderdag 20 oktober 2011

Rok voor Daniek

Het grijs met zwarte rokje voor Daniek is (bijna) klaar. Er moet nog elastiek door de boord en het strikje moet ik nog vastzetten. Maar heb eerst ff aan mijn man gevraagd of ie dat wel leuk vond. Zijn vriend, de papa van Daniek, is daar niet altijd zo'n fan van nl.
Maar mijn man vindt het juist wat vrolijker. Ik denk dat dit een zondags rokje voor Daniek gaat worden, gezien de kleuren.

De bovenste laag is dunne grijze stof met kleine zwarte bloemetjes met kleine gaatjes en wat "strikjes" erop gestikt. De onderlaag is zwarte stof met witte stipjes. (laat zich voor geen meter lekker fotograferen die stof)

Het is een patroon van Bizzkids. Makkelijk te knippen en in elkaar te zetten. Het is ook zo'n snel patroon. Heerlijk. Ik heb er nog 1 bijna klaar met blauwe stof. Ik geloof dat Danae die graag wil hebben. Foto volgt zeer binnenkort.

Grr kan ik weer niet posten met de nieuwe versie (9?) van internet explorer, zo irritant. Gelukkig wel met firefox. Maar zo vervelend steeds die omweg nemen. Wie herkent dit? Wat kan ik eraan veranderen? Vinkje voor aanmelden staat uit.

1 opmerking: