Translate

dinsdag 29 november 2011

Blogdipje

Hallo allemaal

Ik heb ff ene blogdipje. Drukke weken thuis. Kids hebben sintstress, zijn af en toe echt heel erg vervelend, Jakkes. Ik ben blij dat wij zaterdag de goed man al laten komen. Een paar dagen minder stress kan geen kwaad.
We hebben uitslag gekregen van de onderzoeken/observaties van ons zoontje van 3,5. (Misschien later meer daar over) Ook al was het in de lijn der verwachting, defintief iets horen is toch minder leuk. Zeker als we de komende jaren (altijd?) ons daar op moeten focussen.

Creatief gezien komt er ook weinig uit mijn vingers. Verder gaat ie wel goed met me hoor. Zeker na de fagelopen 1,5 jaar waar ik er ff flink doorheen zat. Ik ben bezig met afvallen. Langzaam aan, geen bepaald dieet. Minder snoepen, meer sporten. En dat zet zoden aan de dijk. Ben nu 6,5 kilo kwijt. Voor de kerst wil ik nog 2,5 kilo kwijt en de rest bewaar ik voor 2012. Maar dit voelt goed, het niet snoepen gaat me redelijk makkelijk af. Gewoon niet in huis halen is voor mij het motto. Heb gewoon nog geen speculaas of pepernoot gegeten. En ik mis het niet eens. Wel de chips af en toe haha. En chocola blijft ook lastig.

Ik hoop binnenkort weer iets creatiefs te laten zien. Wil deze week nog een zakje maken voor rummycub. Ik ben vrijwilliger geworden bij het bejaardenhuis. Ik doe daar elke donderdagavond spelletjes.

Maar het leukste vind ik nieuwe volgers, terwijl ik ff niet zo actief heb geblogd.
Nog 11 en dan ga ik een give-away organiseren. Hoe het in de gaten.....

Bianca

1 opmerking:

  1. Zo herkenbaar dit ! Mijn jongste van 8 is uit de droom maar tóch nog niet helemaal geloof ik. Druk en opstandig is ie. Over je zoon had ik nog niet zoveel gelezen maar het is wel fijn als je weet wat er aan de hand is.
    Niet in een te heftige dip raken hoor, daarvoor is het leven te mooi! En ook met je zoon zal het z'n weg wel vinden.
    Knap van je dat je al zoveel bent afgevallen!
    Liefs van Sylvia

    BeantwoordenVerwijderen