Translate

woensdag 30 mei 2012

Daar ben ik weer....

Hallo allemaal

Het is alweer een dikke 2 maand geleden dat ik een berichtje hebt gepost, schaam schaam. Ik moet ook bekennen dat ik weinig creatief bezig ben geweest. Ik heb een memobord gemaakt voor mijn vriendin, foto houden jullie te goed.

De afgelopen 2 weken zijn we op de camping geweest. We hebben een andere caravan gekocht, nu met een stapelbed voor de meiden, een rondzit/bed voor de jongste en een vats bed voor onszelf. Ook hebben we een echt badkamertje met douche, wasbak en wc. Dit kan nog wel eens van pas komen als het sanitair niet geschikt is voor onze gehandicapte dochter. Zelf gebruiken we de douche niet.
Omdat we niet precies wisten welke voortent erbij zat, wilden we alles uitgetest hebben voordat we van het zomer richting Frankrijk vertrekken.
Nu staan we dus zo'n 6 weken, misschien zelfs langer op de camping 2 km van ons huis. Zo kan ik de kids gewoon naar school brengen vanaf de camping. Ideaal. De afgelopen 2 weken hebben we natuurlijk super weer gehad, we hebben dan ook superveel gezwommen en de bbq meegenomen. Heerlijk.

Weinig creatiefs dus. Maar straks kan ik een haakboekje vd bieb halen, die is er eindelijk na 5 maanden reserveren........ Dus misschien mijn haakmand meenemen naar de camping komend weekend. Weet iemand waar ik de lijst met fouten kan vinden van het boekje?
Zoetigheden haken (?) Ik heb vernomen dat er nog al eens een fout in de patroontjes staan.

Groetjes Bianca

Geen opmerkingen:

Een reactie posten