Translate

woensdag 24 oktober 2012

Spijkerrok

Hallo

Al een tijd niets geblogd, erg he. Maar ik heb niet helemaal stil gezeten.
Afgelopen maanden veel kleine dingen gedaan. Knopen aan genaaid, broeken hersteld, van lange broek korte gemaakt voor op vakantie. Een nieuwe klem aan het harnasje gezet (gordel aan de rolstoel in de auto).
Ook een leuk stoffen uiltjes kussen (knippie) genaaid als cadeau. Maar te laat bedacht dat ik daar een blogje aan kon besteden....

Maar nu is er eindelijk weer een echt naaiwerkje onder de naaimachine vandaan gekomen.
Voorkant

Achterkant

Een vrolijk spijkerrokje voor Danae. Lapje gescoord op het stoffenspektakel in Zwolle.
Man beweerde dat het normaal 26 euro de meter kosste. Deze man stopte met zijn stoffenhandel. Dus ik  betaalde maar 2 euro voor een meter van deze leuke stof.

Ik beloof niks, maar hoop toch meer berichtjes te posten komende maanden, heb verschillden projecten liggen, maar er komt weer bijzonder weinig van terrecht.

4 opmerkingen:

 1. Hallo Bianca,

  Leuke blog heb jij!! Ik kom je terug volgen.

  Lieve groet,dinah

  BeantwoordenVerwijderen
 2. En ik ben ook jouw volger geworden! :-) Leuke blog heb je. Bij mij is het naaien er voor een groot deel bij in geschoten de afgelopen jaren. Hoog tijd om het weer eens op te pakken!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. He wat leuk dat je mij ook gaat volgen.
   Ik doe van alles, zoals je kunt zien op mijn blog. Maar tijdgebrek is wel het grootste euvel in een gezin met 3 kids. Naaien is ook erg leuk om te doen hoor en vrij snel resultaat.

   Verwijderen