Translate

maandag 26 november 2012

Haak update

Het haken gaat lekker de laatste weken. Moet alleen niet te enthousiast zijn, want dan voel ik mijn elleboog en schouder (zoals meerdere verwoede haaksters). Maar dagelijks een portie haken levert het volgende op.
Aapje nr 2, zij wordt in elkaar gezet. Kon gelukkig nog nieuwe bruine katoen krijgen, had net te weinig. Deze is nl vd Wibra en zij wisselen nogal vaak van kleuren.
Ze krijgt nog een tule rokje en kan dan danspasjes gaan oefenen. Ze heeft geen staart? Misschien dat ik die toch nog wel ga haken, wat is nu een aap zonder staart.

Popje 1, zelfde patroon als de aapjes, maar dan in 4 jongenstinten, moet nog ff kijken of hij oren en een mond krijgt. Door de blauwe oogjes besloten dat het een popje wordt, ipv een dier. Misschien dat ik nog 8 toeren aan de armen haak, zie dat dezelfde groen aansluit, zat te twijfelen of ik ze langer zou maken.

Popje 2, meisjespopje. Dochterlief heeft deze 4 kleuren uitgezocht. (dat vindt ze zo leuk). Ga zometeen beginnen aan haar armen en benen. Zij heeft roze ogen (gebruik ik die toch nog eens). Beide popjes krijgen nog een paar sprietjes haar denk ik

Er volgen vast nog meer kleurcombinaties en andere diervariaties. Erg leuk om te maken, krijg ook leuke reacties van vrienden. Nu nog mensen die er 1 willen bestellen. Dus mocht iemand interesse hebben, laat het mij vooral weten. Alle kleuren(combinaties) zijn mogelijk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten