Translate

vrijdag 3 januari 2014

Karel

Begonnen met Karel Kikker van Christel Krukkert. Af en toe een paar toeren, want ik voel al snel mijn hand en pols weer. En aangezien ik die vorig jaar na de kerstvakantie overbelast had, doe ik nu wel rustig aan. Die pijn is niet fijn en het ongemak wat het geeft al helemaal niet.

Ik heb een leuke felgroene katoen gevonden bij de Action, het is wat stugger vergeleken met de andere merken katoen, de glans ontbreekt denk ik. Maar voor dat geld, nog geen euro per pol, haakt het prima. Ze hebben niet alle kleuren, maar genoeg om leuke combi's te maken.

Ook liggen er nog wat haakwerkjes te wachten op de afwerking. Maar eens ff kijken wanneer ik daar zin aan heb, dat blijft het minste werkje he. Maar 1 ervan is een opdrachtje, dus die moet ik toch echt ff ter hand nemen.
Ik hoop binnenkort meer te kunnen laten zien, maar ik beloof niks, want ik ken mezelf te goed ;)

Allemaal nog een fijn, gezond en vooral creatief 2014 gewenst.

1 opmerking:

  1. Doe maar heel voorzichtig, dat je straks niet helemaal uitgehaakt bent. Ik heb laatst ook bij de action wol gescoord, en idd 0,89 cent per bol. Het is idd wat stugger, maar eindresultaat is prima. En volgens mij moet je gewoon regelmatig binnenlopen, want de kleuren variƫren regelmatig. Veel beterschap met je hand!! Lieve groetjes Danielle

    BeantwoordenVerwijderen